YESIL YAPI
Viés de alta
Atualizado

YEŞİL YAPI ENDÜSTRİSİ A.Ş

SELAMIN ALEYKÜM

ÖNCELİKLE ÇALIŞMA AMAÇLI ÇİZİLMİŞ OLUP KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

- ARKADAŞLAR BUGÜN SAATLER 09:05 GÖSTERİRKEN İSTEK ÜZERİNE YAPTIĞIM ANALİZİ ELE ALACAĞIM YÜKSELİŞ TRENDİRENDİNE DEVAM EDEN YYAPI DA NELER OLABİLİR KENDİME UFAK TEFEK NOTLAR TUTMAK İSTEDİM.

ÖNCELİKLE CANAK FORMASYONU YADA FİNCAN KULP OLABİLİR DİYE İKİ TAHMİNİM VAR

Hissemiz şuan 1.51 den destek alarak 15 günde hemen hemen %35 lik bir kar elde etti ,taminimce ufak bir düzeltme ile ara kanalımızdan destek alıp yani 1.85 -1.80 lerden destek alıp 2.15 ve 2.28 seviyelerini yoklayıp güzel bir hacimde gelir ise 2.77ve hatta 3,03 e doğru tırmanış serimiz başlayabilir.

Peki ya düşer ise neler olabilir destek noktalarımız borda koyu renklerde belirttiğim kısımlar 1.81 ilk destek aşağıda 1,53 ve 1,32 destek noltalarımız mevcut ama şuan buralara geleceğini tahmin etmiyorum. aklımızda bulunsun diye not düştüm asıl destek seviyemiz ufak yükselen trendi pembe paralel arasında belirttiğim 1,80 ile 1,77 arasıdır buradan aşağı sarkmalar riskli olabilir.

Genel olarak toparlarsak;

  • İlk orta vadede 2,77
    Uzun Vadede 3,03
    Kısa vadede 2,38 - 2,50
    Stop Alacağım yer 1,77


Bu yazdıklarım ve çizdiklerim ortalama 1 saatimi almakda teşekür amaçlı beğenmeniz yeterli varsa sizinde görüşlerinizi alabilirim.

Yukarıda yazdıklarıma ve Grafik Analizine göre Kesinlikle AL - SAT - TUT Yapmayın Tavsiye Değil Kendime Bunlar kendime notumdur.
Trade ativo
Kısa vadede 2.50 hedefine kadar ulastık kar % 26
Trade ativo
2,77 olan Orta vade hedefim kısa sürede 2.81 leri görerek gerçekleşti Kar %40

Aviso legal