bist 30 da neden orta uzun vade yön yukarı ihtimali üzerinde duruyorum? haftalık grafiğe dolar bazlı bakğımızıda RSI ve MACD hala pozitif düşen kırılımı olmuş ve üstünde! Perşembe- Cuma büyük bir satış olmaz ve bu trendin üstünde kalır ise bu sefer farklı bir mayıs ayı yaşayabiliriz-genel mayıslar sancılı geçmiştir.
Özellikle Bist 100 tarafında 2400 olmaz ise olmazımız burada hacimli kırmızı bir mumla kırılım gelirse! o zaman tekrar bu trende dönemeye çalışırken stop olacağım-aksi haldi daha önceden paylaştığım kanal içinde kaldığı sürece pozisyonlarımı korurum! 2515 üstünde kalıcı olursa da lot miktarı artırımına giderim!
Yatırım tavsiyesi değildir.
Nota
Burada sıkıntı endeximizin kısa sürede iyi fiyatlaması değil dolar endexinin yüzün üstüne atması ve ABD on yıllıklardaki hareketler genel olarak borsalar üzerinde baskı oluşturması!!! Bu iki parametrede takip edilmeli bana göre
As informações e publicações não devem ser e não constituem conselhos ou recomendações financeiras, de investimento, de negociação ou de qualquer outro tipo, fornecidas ou endossadas pela TradingView. Leia mais em Termos de uso.