Dólar Australiano/Iene Japonês
Atualizado

AUDJPY, 2XTOBO&BAT&CYPHER&Destek, 4H-1H, Buy

105
Günlük grafikte görülen desteğin çalıştığını görüyoruz.
1) Fiyat yukarıdaki yeşil alanın üzerinde kapatır ise alış yapılabilir. Bu durumda hedef bir sonraki günlük direnç seviyesi olabilir. Ara kademelerde işlemin belli kısımları kapatılarak işlem yönetilmelidir.
2) 1H görülen cypher tamamlanır ise ya da fiyat grafikte görülen sarı alana iner ise buradan alım yapılabilir. Bu durumda 4H görülen TOBO oluşmuş olur. Tobo ile ara kademerlerde kaar alarak 84.00 fiyatı hedeflenir. Tobonun oluşup çalışması sonrasında BAT paterni oluşmuş oluyor. Burada bat satış sinyali verir ise alım işleminden çıkılmalıdır.
3) 4H TOBO ve ardında BAT çalışır ise satış fırsatı yakalamış oluruz. Bu satışı günlük grafikte görülen ikici TOBO omuz hizasına kadar indirebiliriz. Eğer burada alış için fırsat oluşur ise 2. TOBO alışı, alış fırsatı oluşmaz ise satışa devam edilebilir
1H:
snapshot
4H:
snapshot
1D:
snapshot
Trade ativo
snapshot
Trade fechado: objetivo atingido
TPP1 VE TP2 aldık.
TP3 gelebilir.

Aviso legal

As informações e publicações não devem ser e não constituem conselhos ou recomendações financeiras, de investimento, de negociação ou de qualquer outro tipo, fornecidas ou endossadas pela TradingView. Leia mais em Termos de uso.